وي با اشاره به اينکه فضاي در نظر گرفته شده براي اين نمايشگاه 10 هزار مترمربع است، اظهار داشت: نمايشگاه آثار برگزيده صنايعدستي ايران با هدف معرفي رشتههاي مختلف و نحوه توليد آنها در قالب ورک شاپ برگزار شده است.
دبير ستاد برگزاري نمايشگاه آثار برگزيده صنايعدستي ايران تصريح کرد: اين نمايشگاه موفق به گردآوري 270 هنرمند از اقصي نقاط کشورمان در قالب 150 غرفه شده است.
بالان ادامه داد: 101 نفر از شرکت کنندگان اين نمايشگاه ملي را بانوان و 99 نفر باقي مانده را آقايان تشکيل ميدهند.
اين مقام مسئول با بيان اينکه بيشترين غرفههاي اين نمايشگاه به هنرمندان استان اصفهان اختصاص داده شده، گفت: اصفهانيها توليدات خود را در قالب 16 غرفه مجزا به نمايش گذاشتهاند.
وي اضافه کرد: استانهاي قم و آذربايجان غربي نيز با 9 غرفه کمترين ميزان غرف نمايشگاه ملي صنايعدستي را به خود اختصاص دادهاند.
مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايعدستي با تأکيد بر اينکه حضور 32 هنرمند عشاير جلوههايي بي بديل به اين نمايشگاه بخشيده است، افزود: چهار چادر عشايري براي نمايش صنايعدستي، سوغات و غذاهاي محلي عشاير در نظر گرفته شده است.
احمد بالان در ادامه اظهار داشت: 28 غرفه از اين نمايشگاه نيز به دستگاهها و ارگانهايي که به نوعي مرتبط با حوزه هنرهاي سنتي و صنايعدستي هستند، اختصاص يافت.
وي يادآور شد: پيش بيني ميشود نمايشگاه آثاربرگزيده صنايعدستي ايران فرصتي براي تبادل انديشهها و ديدگاههاي مختلف هنرمندان و صاحبنظران از سراسر کشور را فراهم کند.
111/
انتهای پیام/